Lakelife: Master Pieces

Pelin nimi: Lakelife
Valmistaja: Master Pieces
Palojen määrä: 1000

Eläinaiheiset palapelit ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja viime vuonna tein erityisesti monta lintuaiheista palapeliä ja tämä on yksi niistä.

Ihastuin tässä palapelissä siihen, että tämä vaikutti hieman erilaiselta kuva-aiheelta. Pohjois-Amerikan linnut ovat itselleni ja varmasti monelle muullekin hieman erilainen palapelien aihe. Master Pieces on myös palapelimerkki, jota ei kovin usein ole Suomessa kaupoissa saatavilla.

Ostin tämän pelin uutena Puzzle.de -verkkokaupasta muutama vuosi sitten. Tällä hetkellä (19.3.2022) peliä ei ole saatavilla kyseisestä verkkokaupasta.

Masterpieces-valmistajan palat ovat hieman erilaisia muodoltaan, kuin perinteiset. Palat eivät varsinaisesti ole vänkyröitä, mutta kuitenkin hieman erilaisia. Ainakin itselleni hieman poikkeava muoto tekee aina lisähaastetta pelien kokoamiseen.

Pelin palat olivat varsin paksuja ja ne pysyvät melko hyvin kiinni toisissaan. Palat eivät kuitenkaan perinteisellä tavalla napsahda paikoilleen.

Vaikka peli oli ostaessa uusi, yksi pala oli valmiiksi vääntynyt pakettia avatessa. Kuvaa katsomalla voit erottaa vääntyneen palan kuvan keskellä.

Palapelilaatikko on itsessään pieni. Pieni laatikkokoko on tietenkin plussaa säilyttämisen kannalta. Peli on myös helpompi lähettää postin kautta, jos pelin haluaa postin kautta laittaa eteenpäin. Pieni laatikko tarkoittaa kuitenkin pientä mallikuvaa. Laatikon sisällä on valmiista pelistä posterikuva, jota voi käyttää mallina peliä kootessa.

Tämä palapeli jatkoi elämäänsä seuraavalle harrastajalle. Itseasiassa en ehtinyt laittaa edes koko peliä myyntiin, vaan se löysi uuteen kotiin muita reittejä pitkin toisen palapeliharrastajan huhuillessa lintuaiheisten pelien perään palapelien harrastajien Facebook-ryhmässä.

Oletko sinä jo tutustunut palapeliharrastajien nettiyhteisöihin?
Tässä postauksessa esittelen niistä muutaman.

Lakelife-pelin linnut

Teitä varmasti kiinnostaa mitä nämä palapelin kuvassa olevat linnut ovat. Vasemmassa ylänurkassa olevat linnut ovat kanandanhanhia ja ne toki ovat meille suomalaisillekin tuttuja lintua.

Etualalla olevat makoilevat linnut ovat amerikanjääkuikkia. Lentävät linnut ovat minulle aivan vieraita, mutta epäilen niiden olevan sinisiipitavia.

Oikeassa alakulmassa olevat linnut ovat amerikanharmaahaikaria ja niiden yläpuolella on valkopäämerikotka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinua voisi kiinnostaa myös tämä, jos pidät pohjois-amerikkalaisista eläimistä ja palapeleistä.
Lue blogipostaukseni Cobble Hillin: Rustic Retreat