Sidney’s Sweet Shoppe – Falcon

Tämä palapeli kuuluu Falconin sarjaan, jossa on useampia samantyyppisiä pelejä. Näille peleille on ominaista, että niissä on ikkunanäkymä ulos. Kaikki pelit ovat hyvin värikkäitä ja tässä nimenomaisessa kuvassa on hieman vanhanaikainen tunnelma. Ostin tämän palapelin toiselta harrastajalta.

Laatu

Vaikka peli ei aivan uusi ollutkaan ja en tiedä montako kertaa se oli ennestään jo tehty, oli peli aivan uuden veroisessa kunnossa. Tämä oli varsin nopeasti tehtävissä ja muutenkin oikein kiva peli kasata.

Falconille tyypilliseen tapaan palat olivat suhteellisen laadukkaat ja paksut. Muutamat palaset kyllä sopivat väärille paikoille, mutta onneksi näin monenkirjavassa pelissä se ei tuota suurempia ongelmia. 

Kenelle tämä palapeli sopii?

Tämä palapeli sopii todennäköisesti niille, jotka pitävät selkeärajaisista värikuvioista ja piirretyistä kuvista. Tämä on myös helppo peli 1000 palaisten pelien kokoamisen aloittamiseen.

Palapeli ei helposta koottavuudestaan ja laadustaan ollut aivan suosikkejan. Aihepiiri ei ehkä ole itselleni kaikista mielenkiintoisin, vaikka karkeista paljon pidänkin.