New York Brooklyn Bridge

Viime kesänä tein useampia New Yorkiin sijoittuvia palapelejä. Brooklyn Bridge onkin eräs palapelien suosikkiaiheita ja tärkeä maamerkki New Yorkissa. Kyseinen silta on maailman vanhin teräsvaijeririippusilta.

Tämäkin peli kuuluu Clementonin High Quality peleihin, kuten aikaisemmin esittelemäni Pariisi-peli.

Peli ei ole lainkaan niin hankala, kuin miltä ennakkoon voisi olettaa. Sinistä yksiväristä taivasta toki on paljon, mutta palat sopivat yllättävän hienosti vain omille paikoilleen. Hieman kärsivällisyyttä vaatii lajitella paloja muodon ja värin mukaan. Kuitenkin suhteellisen nopeasti työ eteni, jos  palat sopivat ainoastaan omille paikoilleen.

Viime kesänä ostin isomman erän palapelejä harrastajalta ja tässä yhteydessä tuli aika paljon maisema-aiheisia pelejä. Sainkin maisemista sen verran tarpeekseni, että nyt en ole maisemia enää hankkinut. Tämä peli lähti seuraavalle omistajalleen pitemmän myyntijakson jälkeen. Olen huomannut, että maisema-aiheiset palapelit ovat usein vaikeampia myydä eteenpäin kuin muut palapeliaiheet.

New York palapeli
Brooklyn Bridge – palapeli

Yksi kommentti artikkeliin ”New York Brooklyn Bridge”

  1. This is the perfect webpage for everyone who wishes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally would want toÖHaHa). You definitely put a brand new spin on a subject that has been written about for a long time. Great stuff, just great!

Kommentointi on suljettu.